Malermester med mange års erfaring​

Bach’s Malerfirma er et erfarent malerfirma i Uldum, der drives af Jan og Peter Bach. 

Hver især har de to 25 års erfaring inden for malerfaget, og tilsammen skaber det en helhed i forhold til at imødekomme kundernes behov såsom:

  • Kompetente og dygtige medarbejdere
  • Kvalitet til tiden
  • Alsidighed og dialog

Det er også ovenstående, der både underbygger og kendetegner os som malermester.

Vi sætter farver på tilværelsen

​Siden 1990 har vi skabt både praktiske og æstetiske løsninger for tusindvis af erhvervs- og privatkunder i omegen af Vejle og Horsens.

Som professionel malermester har vi fokus på kvaliteten og den samlede helhed, og vi dyrker detaljen, der altid er med til at skabe det helt unikke resultat. Det er din garnati for en professionel malermester og et flot og holdbart malerarbejde.

Den gode dialog

Som erfaren malermester lægger vi stor vægt på den gode dialog os og kunden imellem. En dygtig malermester og et godt håndværk kan ikke gøre arbejdet alene. Kun via optimalt samarbejde kan vi levere et resultat, vi ved, er tilfredsstillende for begge parter.

Derfor sørger vi altid for, at der er blevet forventningsaftemt, og at alle ønsker og behov er kommet på bordet, inden vores malermester går i gang med arbejdet. Undervejs sørger vi ligeledes for at holde den gode dialog, således eventuelle uforudsete problemer bliver taget i opløbet.

Stor erfaring inden for erhverv

Vi har en bred kundekreds og servicerer både private kunder og erhvervskunder. Vores erfaring med erhvervskunder er dog rigtig stor og omfatter bladt andet erfaring med:

​Erhverv/industri

​Boligforeninger / flyttelejligheder

​Byggefirmaer

​Kommuner / institutioner

Har du behov for en dygtig og erfaren malermester, eller ønsker du mere information om vores arbejde, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 20 20 29 74 eller ved at skrive til os på e-mail bachsmalerfirma@tuknet.dk - Vi glæder os til at høre fra dig.​

Vil du ringes op?​

Så udfyld dit navn og telefonnummer herunder.

Sammen finder vi den løsning der passer dig bedst.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Virksomhedsnavn & CVR

Bach's Malerfirma

CVR: 35208038 

Adresse & postnummer​

Kærvejen 6
7171 Uldum

Kontaktinformationer​​

Tlf.: 20 20 29 74
E-mail: bachsmalerfirma@tuknet.dk